0

Webdesign inspiratie boost!

By August 9, 2017Uncategorized

Nodig toe aan een webdesign inspiratie boost voor het creëren van jouw ultieme website? Gebaseerd op de webdesign trends die te lezen zijn in de blog: ‘Vijf trends op het gebied van webdesign’ hebben we een aantal voorbeelden van webdesign voor jullie op een rijtje gezet. 

Trend 1: Witte kaders

Een website waarop bijvoorbeeld veel afbeeldingen worden getoond, zoals galerijen en fotoreportages kunnen door het gebruik van witte kaders een ruimtelijk en overzichtelijk beeld creëren. Een goed voorbeeld is te zien op de website van ‘Summervows’. Een website waarbij een fotografe op een overzichtelijke manier haar werk laat zien door het plaatsen van witte kaders.

Trend 2: Geometrie

Een opvallende website waarbij deze trend duidelijk te zien is, is op de website van ‘Bright Media’. Verschillende geometrische patronen zijn op deze pagina terug te vinden. Deze trend is vaak terug te zien bij bedrijven die zich richten op high-tech, marketing, muziek en/of media.

Trend 3: Kleur

De website van ‘Ibiza Magic’ laat goed zien dat het bedrijf mee gaat met de kleurtrend van dit jaar: zachte pasteltinten. Door gebruik te maken van de kleuren lichtgrijs, roze en goud straalt de website rust uit en oogt zeer aangenaam. Ook bij deze website is te zien dat het gebruik van witte kaders zorgt voor structuur.

Trend 4: Material design

Een duidelijk voorbeeld van material design is te zien in onderstaande afbeelding. Een trend waarbij op minimalistische wijze een 3D illusie wordt gecreëerd.

Trend 5: Responsive

En uiteraard is het van belang dat vandaag de dag je website op meerdere devices goed functioneert.

Afbeeldingsresultaat voor responsive website png

Meer weten over webdesign? Kijk dan eens op deze pagina of neem contact met ons op.

 

 

 

 

Leave a Reply

*