Wij zijn Causeffect, een duurzaam communicatiebureau

Wij geloven dat communicatie alleen effectief kan zijn als het resultaten oplevert op lange termijn. In een digitaliserende wereld is communicatie onmisbaar. Daarom is het belangrijk dat je tussen die overvloed van informatie niet vergeten wordt. Ieder bedrijf heeft iets unieks. Om onderscheidend te zijn en de concurrentie te verslaan, maken wij jouw bedrijf nog unieker dan het al was. Wij creëren meerwaarde door het ontwikkelen van een identiteit en innoverend, inspirerend en opmerkelijk te zijn. Met ons team van communicatiespecialisten hebben wij diverse nationale en internationale organisaties ondersteund. Van een online business-strategie tot het ontwikkelen van verschillende webapplicaties: de wereld van online marketing kent voor ons geen geheimen. Wij staan klaar om jou hierin de weg te wijzen.

Het team

Graag stellen wij ons team aan jou voor. Ontmoet onze specialisten.

Robert Marousseev

Digital Commander

Nando Vos

Yung Art Director

Thijs van Ingen

Marketing Guru

Petra van Gelsdorp

Online marketeer

Lionel Quinland

Yung Designer

Joost Zweers

Sales medewerker

Patrick Goeptar

Closer

Brahim Karag

Yung Developer

Jochem Kers

Yung Designer

Over ons

Wij zijn experts op het gebied van online marketing. Wij kennen dit vakgebied als geen ander en helpen MKB-bedrijven met al hun communicatie-uitdagingen. Wij zijn duurzaam. De diensten die wij leveren boeken niet alleen resultaat op korte termijn, maar zeker ook op lange termijn. Focussen op de toekomst, innoveren en mensen verbinden is wat wij doen.

Ons verhaal

Causeffect bestaat sinds 1 januari 2015. Wij zagen dat er te weinig service en kwaliteit verleend wordt aan MKB-bedrijven op het gebied van online marketing. En dat is zonde, want zo wordt veel geld verspilt aan losse producten die slechts een tijdelijk effect hebben. Wij zetten daarom in op duurzame communicatie.

Onze waarde

Bij Causeffect hechten wij belang aan onze waarden. Onze waarden zijn: integriteit, optimisme, duurzaamheid, innovatie en open-minded.

Onze belofte

Bij Causeffect nemen wij de klant altijd serieus. Wij beloven jou mee te nemen in de wereld van online marketing. We leveren kwaliteit, zijn een team, ontwikkelen strategie, boeken resultaten en zijn gemotiveerd. Wij zijn jouw beste keuze.

Meld je aan voor

een gratis consult

Uw bedrijfsnaam

Uw e-mailadres

Heb je vragen?

Wij hebben het antwoord.