Aanmelden

Gratis consult aanvragen

Uw naam *

Uw e-mail *

Telefoon *

Uw bedrijfsnaam *

Uw website URL *

Hoeveel medewerkers heeft u?*

Welke functie heeft u?*

Van welke diensten maakt u gebruik in uw marketingmix?*

Welk CMS gebruikt u? *

Wat is uw grootste marketing of sales uitdaging?


Is jouw bedrijf wel makkelijk te vinden via Google? Of twijfel je over de usability van jouw mobiele applicatie? Weet je niet zeker hoe je meer bereik kan generen op social media? Met een gratis consult van Causeffect weet je meteen binnen een uur hoe jouw bedrijf ervoor staat!!

Wij bieden gratis en geheel vrijblijvend een consult aan. Binnen 60 minuten weet je meteen waar jouw bedrijf aan toe is en of de huidige online marketingstrategie nog up-to-date is. Samen kijken wij naar wat het beste voor jouw bedrijf is en wat Causeffect daarin kan betekenen.

Wij maken een scan van jouw online zichtbaarheid op basis van de volgende onderdelen:

SEO: Wij controleren voor jou hoe het gesteld is met de Search Engine Optimalisation. Is jouw bedrijf wel vindbaar op Google?

Mobiele toegankelijkheid: Websites worden veelvuldig opgezocht via een smartphone. Hoe is het gesteld met de mobiele toegankelijkheid van jouw bedrijf?

UX design: Is de website van jouw bedrijf wel gebruiksvriendelijk genoeg, en wat voor gevolgen heeft de gebruiksvriendelijkheid voor (potentiële) klanten?

Social media: Ben je actief op social media? Wordt er gebruik gemaakt van de juiste content en kanalen die aansluiten op de doelgroep? Is er sprake van interactie en genoeg conversie met alle andere communicatiekanalen?