grafische vormgeving

E-commerce

Wij maken een strategie

Ontwikkelen dit naar een product

Dat op maat is gemaakt

E-commerce speelt een onmisbare rol op het internet

We leven in een digitaliserende wereld, waarbij het internet een onmisbare rol speelt. 95 procent van de Nederlandse bevolking maakt tegenwoordig gebruik van het internet. Ook het aantal online aankopen neemt steeds meer toe. Het is daarom belangrijk dat een webshop optimaal werkt en inspeelt op de nieuwste online-marketingontwikkelingen.

Causeffect heeft veel ervaring met webshops. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop de beste is van alle concurrenten. Heb jij bijvoorbeeld ook een fysieke winkel en geen idee hoe dit het beste online geïntegreerd kan worden? Causeffect helpt daarbij. En niet alleen daarbij, maar ook met al jouw online marketingactiviteiten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Denken vanuit de consument en het product

Om jouw webshop online zo optimaal mogelijk te maken, is het belangrijk dat er zowel vanuit het product als vanuit de klant wordt gedacht. Maar hoe kan jij nou weten hoe de klant denkt? Dat kan door middel van een doelgroeponderzoek. Causeffect brengt dan voor jou de klant in kaart en laat zien waar hun behoeftes liggen. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen als webshop, is hierop in te spelen. Daarnaast is het product of de dienst die jij verkoopt ook belangrijk. Causeffect zorgt ervoor dat dit product op de best mogelijke manier aangeboden wordt.

Jouw webshop

Causeffect heeft veel ervaring met webshops. Geen idee waar je moet beginnen? En hoe jij jouw doelgroep moet bereiken? Causeffect kan jou daarbij helpen. Met ons team van specialisten bouwen wij jouw webshop van top tot teen. Van de webshop zelf tot een uitgebreide marketingstrategie; wij helpen jou graag.

Seo-strategie

In deze digitaliserende wereld wordt het steeds moeilijker om als webshop online vindbaar te zijn. Het benodigd de juiste kennis over SEO, om hoge zoekresultaten bij zoekmachines te behalen en te behouden. Causeffect kan jou daarbij helpen. Wij zorgen er niet alleen voor dat jouw webshop er verzorgd uit ziet, maar ook dat de doelgroep jouw online winkel gemakkelijk online kan vinden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ik vind de samenwerking met Causeffect prettig. De diensten die zij leveren zijn kwalitatief goed.

Style Italy

Wij vinden de samenwerking met Causeffect fijn. Er is duidelijke communicatie en ruimte voor eigen inbreng. Causeffect helpt ons doelstellingen te behalen door goed in te spelen op de gewenste doelgroep.

Onlinejaskopen.nl

We zijn blij met de diensten die Causeffect levert. Vooral vanwege de online-advertenties en de goede online representaties via de bekende zoekmachines.

Woodpack

Wij schakelden Causeffect in voor de verbetering van onze website. Causeffect ervaren wij als betrouwbaar en kundig. Wij raden iedereen aan om met hen samen te werken.

Cositraining.nl

Meld je aan voor

een gratis consult

Uw bedrijfsnaam

Uw e-mailadres

Heb je vragen?

Wij hebben het antwoord.