grafische vormgeving

Adverteren op Facebook

Online vindbaarheid

Gebruiksvriendelijk voor iedereen

Met de juiste content

Bereik de doelgroep door te adverteren op Facebook

Facebook is een van de meest populaire social mediakanalen in Nederland. Reden genoeg om dit platform te gebruiken voor jouw doelgroep. Wat adverteren op Facebook zo bijzonder maakt, is dat de doelgroep zo precies mogelijk bereikt kan worden. Elke advertentie die ingezet wordt, kan voor 100 procent afgestemd worden op de doelgroep.

Samen met Causeffect is het mogelijk om jouw doelgroep in kaart te brengen, en deze zo goed mogelijk te bereiken. Dat doen we door content op maat te leveren. Simpelweg geven wat jouw klanten willen. Om dat te doen op Facebook kunnen advertenties ingezet worden op basis van een aantal criteria als leeftijd, geslacht, interesses, opleidingsniveau, vakgebied, enzovoort. Wanneer die criteria zijn vastgesteld, worden de door Causeffect ontworpen advertenties ingezet tijdens Facebookcampagnes.

Wij creëren de beste producten

Willen jou inspireren

Resultaat op lange termijn

Onze ads

Uit ervaring weten wij dat adverteren op Facebook werkt. Dit doen wij volgens onze eigen strategie. Ten eerste inventariseren wij de doelgroep. Op basis van de doelgroep stellen wij criteria op, zodat er gesegmenteerd kan worden op bijvoorbeeld gedrag en andere eigenschappen. Wij stellen de doelstellingen op, kijken naar de behoeftes van de doelgroep en spelen hierop in. Na afloop laten wij altijd de resultaten zien van jouw investering.

 
 
 
 

Laten we samen een nieuw project starten!

Ik vind de samenwerking met Causeffect prettig. De diensten die zij leveren zijn kwalitatief goed.

Style Italy

Wij vinden de samenwerking met Causeffect fijn. Er is duidelijke communicatie en ruimte voor eigen inbreng. Causeffect helpt ons doelstellingen te behalen door goed in te spelen op de gewenste doelgroep.

Onlinejaskopen.nl

We zijn blij met de diensten die Causeffect levert. Vooral vanwege de online-advertenties en de goede online representaties via de bekende zoekmachines.

Woodpack

Wij schakelden Causeffect in voor de verbetering van onze website. Causeffect ervaren wij als betrouwbaar en kundig. Wij raden iedereen aan om met hen samen te werken.

Cositraining.nl

Meld je aan voor

een gratis consult

Uw bedrijfsnaam

Uw e-mailadres

Heb je vragen?

Wij hebben het antwoord.